Echipa Barcelonei continua sa dicteze legea in noul sezon din Euroliga de Baschet. Aseara, gruparea catalana a bifat a saptea victorie consecutiva, dupa ce a invins-o pe Steaua Rosie Belgrad, cu o diferenta de 11 puncte. Intr-un alt meci, cu dreptul a pasit si echipa Real Madrid care s-a impus pe propriul teren, scor 94 la 74 in fata turcilor de la Fenerbahce.

Publicat:21.11.2020, 13:10

Baschetbalistii legitimati la formatia Barcelona au inceput ca din tun partida contra rivalilor de la Steaua Rosie Belgrad. Catalanii au driblat mingea destul de bine primele doua reprize, iar la pauza au intrat cu un avantaj de tocmai 17 puncte.

Dupa revenirea de la vestiare, adversarii au prins incet ritmul jocului reusind sa termine la egalitate repriza a treia si sa o castige pe ultima, insa a fost mult prea putin pentru o victorie. Astfel, scorul general a fost de 76 la 65.

Intr-un alt meci al serii, Real Madrid s-a distrat acasa cu turcii de la Fenerbahce. Acestia au dominat jocul cap coada impunandu-se pe final cu un general de tocmai 94 la 74.

In urma rezultatului de aseara, FC Barcelona conduce linistit pozitia de lider in clasamentul general in timp ce Real Madrid e pe pozitia a 5-a. Fenerbahce ajunge pe locul 13, iar Steaua Rosie se multumeste cu scara a 12-a.