Echipa Viitorul a facut un pas gresit in Liga 1 a Romaniei. Formatia antrenata de Gica Hagi a pierdut ieri pe terenul adversarilor de la FC Botosani. Singurul gol al intalnirii a fost inscris din penalty.

Publicat:03.12.2019, 20:20

Partida a inceput cu o intarziere de cateva minute, organizatorii reusind cu greu sa curete suprafata treneului de zapada cazuta ieri. Gazdele au presat mai mult in prima repriza, iar pana sa marcheze, au avut cateva sanse notabile. Roman si Ofosu au fost cei mai periculosi, dar nu au nimerit tinta.

Golul a venit in minutul 17, din lovitura de pedeapsa. Mihai Roman a fost faultat in careu de portarul Catalin Cabuz, iar Ongenda a marcat cu un sut pe centrul portii.

In partea a doua, echipa antrenata de Giga Hagi a incercat sa fie mai agresiva pe faza de atac, dar nu a avut sanse importante de gol. Astfel, cele trei puncte o duc pe FC Botosani pe locul 7, la un singur punct de pozitia a 6-a, care asigura prezenta in play-off. Viitorul ramane pe poziția a 3-a, cu 32 de puncte, si rateaza sansa de a trece pe primul loc din clasamentul Ligii 1 a Romaniei.