Echipele moldovenesti de fotbal au inceput dezastruos primul tur preliminar al Ligii Europei. Speranta Nisporeni, Milsami Orhei si Petrocub Hancesti au fost umilite aseara de adversari in mansa tur. Niciuna din gruparile noastre nu a reusit sa marcheze vreun gol.

Publicat:12.07.2019, 17:48

Cele mai multe goluri le-a incasat gruparea din Nisporeni, care i-a intalnit pe cei de la FC Neftci Baku pe stadionul Zimbru Chisinau. Alb-albastrii au avut ocazii mari de a inscrie primii, insa nu au profitat de ele. Astfel, dupa 90 de minute de joc, scorul pe tabela era de 3 la 0, pentru oaspeti. In lista marcatorilor si-au trecut numele Makhmudov, Monrose si Hajiyev.

Speranta Nisporeni isi poate lua revansa saptamana viitoare, cand are loc meciul retur, in deplasare. Tot aseara, a avut parte de adversari puternici si echipa Milsami Orhei, care a fost invinsa in deplasare cu scorul de 2 la 0 de FCSB. Ambele goluri ale ros-albastrilor au fost marcate de Florin Tanase, in minutul 12 si 56.

Chiar daca au fost invinsi de bucuresteni, pentru vulturii-rosi urmeaza returul unde au sanse de a obtine cele trei puncte. Partida va fi disputata la Orhei pe data de 18 iulie. De mai putine goluri incasate a avut parte aseara gruparea Petrocub Hancesti, care au jucat contra celor de la AEK Larnaca. Discipolii lui Lilian Popescu au avut ocazia sa scoata un egal pe final de repriza, insa sutul mijlocasului Mihail Ghecev a trecut pe langa bara, asa ca partida s-a incheiat cu 1 la 0 pentru gazde.

In cel de-al doilea meci, gruparea din Hancesti ii va intalni pe adversarii din Cipru, saptamana viitoare pe stadionul Zimbru.