Norvegianul Erling Haaland a fost desemnat jucatorul sezonului in Anglia. Atacantul celor de la Manchester City a castigat trofeul detasat in fata a doi jucatori de la Arsenal Londra.

Publicat:26.05.2023, 22:22

Erling Haaland s-a ales cu 82% din voturile Asociatiei Scriitorilor de Fotbal din Anglia, care este responsabila de acordarea premiului. Acesta este cel mai mare procentaj obtinut vreodata de castigator. Norvegianul i-a devansat in top pe jucatorii de la Arsenal Martin Odegaard si Bukayo Saka. 

Erling HAALAND, ATACANT “MANCHESTER CITY”:„Desigur, pot sa marchez, dar nu m-am asteptat sa inscriu atat de multe goluri, iar fara coechipieri nu ar fi fost posibil. ”

Erling Haaland are o statistica incredibila in acest sezon, primul jucat in tricoul celor de la Manchester City. Atacantul de 22 de ani a stabilit recordul pentru cele mai multe reusite marcate intr-o singura editie a campionatului englez. Haaland a inscris de 36 de ori in 35 de partide.

Erling Haaland este al treilea jucator de la Manchester City care castiga trofeul in ultimii 54 de ani, dupa Sterling si Ruben Diaz. Pe langa titlul din Premier League, norvegianul are sansa sa castige pana la sfarsitul sezonului Cupa Angliei si Liga Campionilor.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.