Erling Haaland, jucator de doar 19 ani, continua sa scrie istorie in Bundesliga. La doar o zi dupa ce a primit distinctia de Golden Boy, norvegianul a reusit o performanta extraterestra in meciul de aseara al Borussiei Dortmund contra celor de la Hertha Berlin. Pustiul magic al galben-negrilor a inregistrat un poker dupa ce si-a trecut de patru ori numele pe lista de marcaj.

Publicat:22.11.2020, 17:23

Borussia Dortmund a inceput rau partida cu Hertha Berlin, iar la pauza gazdele au condus cu 1 la 0. Toata lumea astepta replica lui Erling Haaland din partea a doua a confruntarii, lucru pe care l-a obtinut. Ce a urmat poate fi un scenariu bun de film.  Atacantul norvegian a reusit un hat-trick in doar un sfert de ora, ca mai apoi, pe final de meci sa mai inscrie inca un gol si sa-si treaca in cont primul poker din cariera sa profesionala.

In urma rezultatului extraterestu de aseara, jucatorul de 19 ani a ajuns la cifre de necrezut in acest sezon. Norvegianul are 15 goluri pentru Borussia, in doar 12 aparitii. Astfel, datorita lui, galben-negrii s-au apropiat la un punct distanta de liderul clasamentului general Bayern Munchen, care aseara, a inregistrat doar o remiza, scor 1 la 1, in partida cu cei de la Bremen.