Moldova aduna laurii la Campionatul European de lupte libere. Sportivii nostri au mai cucerit 2 medalii si au ajuns deja la 6 distinctii la competitia de la Bucuresti. Aseara Eugen Mihalcean si Radu Lefter au adus tarii noastre alte doua medalii de bronz.

Publicat:19.03.2023, 16:01

In ziua a sasea a Campionatului European de lupte rezervat sportivilor de pana la 23 de ani, au impresionat Eugen Mihalcean si Radu Lefter. Cei doi s-au impus in finala mica, cucerind medaliile de bronz. Eugen Mihalcean a evoluat in categoria de pana la 79 kilograme si l-a invins cu 6 la 3 pe reprezentantul gazdelor, Marian Subtirica. 

Iar in categoria de 97 de kilograme, in lupta pentru medalia de bronz, Radu Lefter l-a invins cu greu pe sportivul din Ucraina, David Mchedlidze.

Anterior, luptatoarele Irina Rangaci si Mariana Dragutan au obtinut si ele medaliile de bronz, iar la luptele greco-romane, Alexandrin Gutu a adus aurul, iar Vitalie Eriomenco, bronzul. Campionatul European destinat sportivilor de pana la 23 de ani se incheie astazi.