FC Barcelona a cucerit titlul de campioana in La Liga, in sezonul 2022-2023. Catalanii si-au asigurat locul intai in campionat inca din etapa a 35-a, cand s-au impus in meciul din deplasare, cu Espanyol Barcelona, scrie sport.ro

Publicat:21.05.2023, 09:45

Formatia antrenata de Xavi a jucat in etapa a 36-a pe teren propriu, cu Real Sociedad, fiind invinsa cu scorul de 1-2. Rezultatul nefavorabil nu a umbrit sarbatoarea care a avut loc la finalul partidei, atunci cand catalanii au primit oficial trofeul si l-au prezentat fanilor prezenti pe Camp Nou. 

A fost ultimul meci pe teren propriu pentru internationalul spaniol al Barcelonei, Sergio Busquets, care a anuntat in urma cu cateva zile ca va pleca de la club la finalul sezonului. 

FC Barcelona a luat titlul si Joan Laporta il vrea pe Messi inapoi

Campionul mondial argentinian Lionel Messi (35 de ani) ar urma sa plece de la PSG la finalul sezonului, iar el este dorit de fosta sa echipa, FC Barcelona.

"Vom face tot posibilul pentru a-l aduce inapoi. Lucram deja la echipa din sezonul urmator. Speram sa ne intarim.

Am pus la punct un plan de austeritate la club pentru a putea respecta regulamentul fair-play-ului financiar si pentru a putea recruta", a declarat presedintele Joan Laporta dupa ce echipa lui Xavi a castigat titlul de campioana.