FC Sheriff a invins gruparea Petrocub Hancesti in Divizia Nationala. Clubul tiraspolean s-a impus cu 1 la 0 si mai are nevoie de doar doua victorii pentru a-si asigura titlul de campioana.

Publicat:09.04.2022, 17:08

In meciul disputat la Tiraspol, FC Sheriff a marcat unicul gol in minutul 25. Camerunezul Gaby Kiki a finalizat centrarea expediata de Sebastien Thill.

Dmitro KARA-MUSTAFA, ANTRENOR SECUND “SHERIFF TIRASPOL”: “Noi stiam ca va fi un meci dificil. Mereu disputam dueluri incinse cu “Petrocub”.  Pentru noi astazi a contat cel mai mult un rezultat pozitiv, pe care l-am si obtinut.”

Cu cinci tururi inainte de finalul sezonului, FC Sheriff s-a distantat la 10 puncte diferenta de Petrocub Hancesti, care ocupa treapta secunda. Clubul tiraspolean mai are nevoie de doua victorii pentru a-si asigura al saptelea titlul de campioana consecutiv in Divizia Nationala. Intr-un alt meci, Sfantul Gheorghe a invins-o fara drept de apel pe Dinamo-Auto. Toate golurile au fost inscrise in actul secund.

Sfantul Gheorghe ocupa locul patru in clasament, in timp ce Dinamo-Auto este cu o pozitie mai jos. Cele doua echipe sunt despartite in tabela de sase puncte.