Final de sezon spectaculos in campionatul national de off road. Cei mai buni piloti si-au testat azi abilitatile la ultima etapa a competitiei. Zeci de soferi au avut de infruntat pante abrupte, curbe periculoase si mult noroi pe traseul de la Cruglic.

Publicat:10.11.2019, 20:37

31 de echipe au intrat in concurs, la ultima etapa a campionatului de jeep trial. Emotiile pilotilor si ale sutelor de spectatori prezenti la eveniment au atins cote maxime, iar nebunia nu a avut limite. Participantii au avut de parcurs un traseu improvizat, cu multe obstacole si curbe complicate.

„A fost o cursa nu foarte grea, dar totusi complicata. Ca la sfarsit de sezon si sfarsit de toamna frumoasa, s-a meritat de participat.”

„Mult glod, pante abrupte sunt putine, e nevoie de atentie. Noi am construit traseul asa ca noi sa putem merge pe el.”

Unora masinile li s-au defectat in timpul cursei, asa ca nu toti au ajuns la linia de finis.

Spre deliciul spectatorilor, fiecare masina a facut show. Acestia spun ca au ramas impresionati de curajul celor care s-au aventurat intr-o astfel de cursa.

„Destul de bine, competitia vad ca-i stransa. Incercam de fiecare data sa mergem la toate etapele, pentru a-i arata copilului motoarele, sa vada si el asta.”

Legenda acestui sport, Alexei Curchi aduce zambetul pe fata spectatorilor de fiecare data cand i-a microfonul in mana. In calitate de organizator al ultimei etape din acest an, spune ca a ramas multumit de cum s-a desfasurat competitia. 

Alexei CURCHI, ORGANIZATOR: „Astazi, suntem la etapa a 5-a off-road Moldova 4x4, campionatul national. Ne gandeam ca o sa ploua sau ca o sa ninga, dar din pacate avem vreme foarte buna, fapt care nu ne impiedica sa savuram traseul din plin.”

Totodata, cei prezenti la eveniment au avut parte si de alte surprize. Pe langa off road, vizitatorii s-au bucurat de un concert in aer liber, dar si de bucate traditionale.

 In noul format, Campionatul Moldovei de off road se va desfasoara anul viitor. In acest sezon au avut loc 5 etape.