Finala nebuna in liga profesionista de fotbal american. Kansas City Chiefs a triumfat pentru al doilea an consecutiv in Super Bowl, care este cel mai important eveniment sportiv al anului in Statele Unite. Desi titlul de jucatorul meciului i-a revenit lui Patrick Mahomes, atentia a fost captata de coechiperul sau, Travis Kelce, care formeaza un cuplu celebru alaturi de interpreta Taylor Swift, prezenta in tribune la finala din Las Vegas.  

Publicat:12.02.2024, 19:21

Kansas City Chiefs si-a aparat titlul in liga profesionista de fotbal american, performanta pe care nu a mai obtinut-o nimeni in ultimii 20 de ani. Clubul din Missouri a jucat in patru din ultimele cinci editii ale Super Bowl-ului, devenind de trei ori campion. In acest an, Chiefs s-a duelat in finala cu San Francisco 49'ers. A fost un duel thriller, plin de suspans. San Francisco a inceput mai bine si a condus cu 10 la 3, dupa prima repriza. 

Chiefs nu a renuntat, iar vedeta echipei, Patrick Mahomes, a dirijat formatia spre o revenire superba, la care Harrison Butker a fost autorul celor mai multe puncte. Americanul a facut scorul 19 la 19 in ultima repriza, asa ca partida a ajuns in prelungiri. San Francisco a preluat iarasi conducerea, insa Mahomes a stralucit din nou si i-a oferit pasa de eseu lui Hardman, care a bifat touch down-ul cu trei secunde inainte de sfarsitul bataliei.

Asa cum era de asteptat, Patrick Mahomes si-a adjudecat titlul de jucatorul meciului, a treia distinctie de acest gen in Super Bowl pentru unul dintre cei mai faimosi quaterbacks din istorie. Totusi, dupa meci camerele au fost atintite asupra lui Travis Kelce, un alt lider al campioanei. Jucatorul american a fost felicitat de iubita sa, Taylor Swift. Interpreta si actrita celebra a trait finala cu sufletul la gura si a plans de bucurie la sfarsit.  

Relatia dintre Kelce si Taylor Swift a atras o multime de noi fani echipei si fotbalului american, in general. Amatorii teoriilor conspirationale considera ca victoria celor de la Chiefs a fost trucata, pentru a atrage urmaritori, lucru negat de reprezentantii ligii. Kansas City Chiefs a castigat a patra oara in istorie Super Bowl-ul. Meciul ce reuneste campioanele Conferintelor de est si de vest s-a aflat la editia cu numarul 58.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.