Formatia Golden State Warriors este a doua calificata in semifinalele play-off-ului din NBA. Echipa din California s-a impus cu scorul general de 4 la 2 in fata baschetbalistilor de la Boston Celtics.

Publicat:14.05.2022, 16:35

In partida care le-a asigurat victoria in serie, Warriors a castigat cu 110 la 96. Memphis Grizzlies a reusit sa-si adjuce sferturile doi si trei, insa a fost prea putin pentru a se bucura de succes. Asadar, Golden State va evolua in semifinalele play-off-ului din NBA, dupa o pauza de trei ani.  

In paralel, campioana in exercitiu, Milwaukee Bucks, a pierdut cu 95 la 108 meciul cu Boston Celtics. Pentru echipa poreclita cerbii, Giannis Antetokounmpo a bifat 44 de puncte si 20 de recuperari. Iar in tabara formatiei din Boston, Jayson Tatum a inregistrat 46 de puncte si 9 recuperari ale mingii. Performanta americanului a facut ca scorul general in batalia dintre Bucks si Celtics sa fie de 3 la  3.  

Milwaukee Bucks si Boston Celtics vor decide echipa calificata in semifinale in partida decisiva programata maine. Totodata, Golden State Warriors isi asteapta adversarii din penultimul act al play-off-ului. Acestia ar putea fi baschetbalistii legimitati la Dallas Mavericks sau Phoenix Suns.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.