Fotbalistii clubului Sheriff Tiraspol au primit trofeul si medaliile de campioni, dupa ce au castigat titlul in Divizia Nationala pentru a 18-a oara. Ceremonia a avut loc dupa incheierea partidei cu Petrocub, care s-a termiant indecis, scor 1 la 1.

Publicat:10.11.2019, 20:28

Dupa incheierea meciului dintre Sheriff si Petrocub Hancesti, din ultima etapa a Diviziei Nationale, staful tehnic si jucatorii echipei tiraspolene au fost premiati de catre Nicolae Cebotari, secretarul general al FMF. In palmaresul echipei antrenate de Zoran Zekic mai sunt alte 10 cupe si 7 supercupe ale Moldovei, fiind, astfel, clubul cu cele mai multe trofee castigate in Republica Moldova. 

Tot ieri si Sfantul Gheorghe a primit cupa de vicecampioana a Moldovei, chiar daca a pierdut, cu scorul de 2 la 1, ultimul meci al sezonului in fata celor de la Dinamo-Auto. Acest lucru nu a afectat gruparea din Suruceni, care ne va reprezenta tara in premiera in Europa League. Jucatorii, staff-ul si tehnicianul Sergiu Cebotari au sarbatorit ieri acest rezultat.