Gruparea Dinamo Kiev a disputat ieri o noua partida caritabila, in ziua in care clubul a implinit 95 de ani de la fondare. Echipa antrenata de Mircea Lucescu a jucat contra fotbalistilor de la Flora Tallinn. Inaintea partidei, un grup de spectatori ucraineni au sustinut un mic concert in tribunele arenei din Estonia. 

Publicat:14.05.2022, 17:07

Suporterii au purtat tricouri albe cu mesaje anti-razboi si denumiri ale localitatilor din Ucraina distruse de atacurile rusesti. Dupa ce fotbalistii si-au facut aparitia pe teren, a urmat intonarea inmnului de stat al Ucrainei. Un grup de soldati din Harkov, in fruntea carora se afla solistul trupei Antityla, a interpretat imnul prin intermediul unui filmulet transmis pe ecranele stadionului din Tallin. 

Dinamo Kiev a invins fara mari probleme partida cu Flora Tallin. Campioana Ucrainei a castigat cu 3 la 0, datorita golurilor semnate de Voloshyn, Burda si Vanat. 

Dinamo Kiev se afla intr-un turneu international care se desfasoara sub genericul “Meciuri pentru pace”. Pana acum, formatia antrenata de romanul Mircea Lucescu a disputat 7 partide. Banii adunati din donatii si vanzarea biletelor la aceste meciuri sunt destinati ucrainenilor care au avut de suferit de pe urma razboiului.