Intorsatura uimitoare in NBA, dupa ce doua formatii care conduc clasamentul au fost invinse de echipe mai slabe. Surpriza serii a fost infrangerea celor de la Los Angeles Lakers. Acestia au pierdut pe teren propriu in fata echipei Orlando Magic cu o diferenta de doar un punct.

Publicat:16.01.2020, 17:49

Seria victoriasa a celor de la Lakers, formata din noua succese consecutive, a fost oprita de formatia Orlando Magic. Desi erau oaspeti in partida data, jucatorii nu s-au speriat si din primele minute au dictat legea pe teren. 

Condusa in sfertul al treilea chiar cu 87 la 66, Lakers a reusit sa revina la un singur punct in spatele adversarilor. Formatia a preluat conducerea in ultima parte a meciului, insa nu a reusit sa pastreze controlul si a fost invinsa in cele din urma cu scorul de 118 la 119.

Intr-un alt duel, Portland a pierdut pe teren propriu in fata lui Houston cu scorul de 107 la 117. Oaspetii nu le-au lasat nici o sansa jucatorilor de la Rocket si fara dificultate si-au asigurat o diferenta de scor in favoarea sa. 

Cu toate acestea, omul meciului a fost din partea formatiei gazda. Russell Westbrook a avut 31 de puncte, 11 recuperari si 12 assist-uri.