Locuitorii orasului Glodeni vor avea parte de mai mult fotbal. Ieri, in aceasta localitate a avut loc inaugurarea stadionului central, care a fost reconstruit datorita acordului de parteneriat dintre Federatia Moldoveneasca de Fotbal si cea a Romaniei.

Publicat:13.08.2019, 21:05

Complexul din Glodeni este unul din primele proiecte de dezvoltare a infrastructurii sportive regionale din tara noastra sustinut de federatia de fotbal. Modernizarea arenei a fost posibila datorita acordului de parteneriat cu Judetul Bistrita-Nasaud din Romania, care a ajutat financiar cu o suma de 280.000 de euro pentru a repara terenul central.

Evenimentul a fost marcat si de meciul dintre echipa locala, Granicierul Glodeni, si fosta detinatoare a Cupei Romaniei, Gloria Bistrita. Victoria a fost de partea oaspetilor, care s-au impus cu scorul de 4 la 1.

Leonid OLEINICENCO, PRESEDINTELE FMF: “Eu va asigur ca nu fiecare echipa de fotbal din ligile superioare ale Moldovei are astfel de conditii pentru suporteri. Va indemn ca de fiecare data cand aveti meciuri de fotbal pe stadionul central din Glodeni, s-a umpleti toate locurile.”

Acest edificiu sportiv are o capacitate de 1450 de locuri si aici se vor desfasura meciurile de acasa ale echipei Granicierul Glodeni, care evolueaza in Divia A. De asemenea, pe acest teren vor fi organizate competitii sportive pentru juniori si copii.