Luptătorul moldovean Valeriu Mircea a ratat sanșa de a cuceri centura supremă în categoria ușoară a promoției de arte marțiale mixte poloneze KSW. Moldoveanul a pierdut în prima rundă, după un Knockout, în fața unui francez care deținea centura.

Publicat:07.04.2024, 16:02

Moldoveanul Valeriu Mircea a avut o ieșire impresionantă la gala KSW de la Paris, unde a avut o apariție senzațională alături de lupii lui Calancea.  

Totuși, lupta împotriva deținătorului centurii, francezul Salahdine Parnasse s-a dovedit a fi una prea grea, probabil și datorită faptului că Mircea a avut mai puțin de două luni pentru a se pregăti. Luptărorul nostru a pierdut în prima rundă după un Knockout al francezului.

Valeriu MIRCEA, LUPTĂTOR MMA: „A fost o luptă foarte grea pentru mine. Aș fi vrut să am mai mult timp pentru pregătire pentru lupta cu Salahdine Parnasse. Am avut propunerea am acceptat-o deoarece eu sunt un gladiator adevărat și niciodată nu am refuzat vre-o luptă în cariera mea.”

Acesta este al doilea eșec a lui Valeriu Mircea în cadrul galelor KSW, el având alte 30 de succese în cariera sa de luptător MMA.