Moldoveanul Vadim Rata a marcat in primul sau meci pentru formatia FC Voluntari, insa nu s-a putut bucura de acest succes. Alb-albastri au cedat cu 2 la 3 in fata celor de la Dinamo Bucuresti.

Publicat:20.07.2021, 20:50

Lorand-Levente Fulop a inscris primul gol al meciului pentru FC Voluntari. In minutul 14, atacantul a sutat puternic din interiorul careului. In scurt timp, adversarii de la Dinamo au iesit in avantaj, dupa ce Deian Sorescu si-a trecut in cont doua reusite spectaculoase.

In continuare, alb-albastri au egalat scorul prin Vadim Rata. Aflat la primul sau meci in tricoul formatiei pregatite de Liviu Ciobotariu, moldoveanul a trimis, cu capul, balonul in plasa rivalilor.

Peste doar sase minute, acelasi atacant al spartanilor, Deian Sorescu, si-a trecut in cont un hat-trick, cu un sut puternic, deviat, de la distanta.

Asadar, Dinamo Bucuresti a invins cu 3 la 2 si a obtinut primele trei puncte in noul sezon al Ligii Intai din Romania. Asta in timp ce FC Voluntari, cu doi jucatori moldoveni pe teren, Igor Armas si Vadim Rata, debuteaza cu stangul.