Iar campionatul Italiei are un lider surprinzător după patru etape. Napoli a urcat pe prima poziție, după ce a spulberat gruparea Cagliari, iar Inter Milano a obținut doar o remiză cu Monza.

Publicat:16.09.2024, 16:39

Napoli a avut un început ezitant de campionat, cedând categoric cu 0 la 3 în prima etapă. Campioana din 2023, care a dezamăgit în stagiunea trecută, și-a revenit sub bagheta antrenorului Antonio Conte. Napoli a umilit-o pe Cagliari. A fost 4 la 0. Di Lorenzo a marcat în prima repriză, iar în actul secund au punctat Kvaratskhelia, noua vedetă a echipei venită să îl înlocuiască pe Osimhen, Romelu Lukaku și Alessandro Buongiorno.  

Napoli are 9 puncte și conduce în Serie A. Cu un punct mai puțin înregistrează Inter Milano, Juventus și FC Torino. Torino a remizat ieri cu Lecce, iar Inter a încheiat neașteptat la egalitate partida cu Monza.

Inter va avea un meci de foc în următoarera etapă, urmând să dea peste rivala de moarte AC Milan. În paralel, Napoli se va bate cu Juventus Torino.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.