Novak Djokovic e tot mai aproape de un nou trofeu de Grand Slam. Sarbul s-a calificat in semifinale la Australian Open, dupa ce l-a invins astazi pe rusul Andrei Rublev. In penultimul act Djokovic se va duela cu un american.

Publicat:25.01.2023, 18:25

Novak Djokovic vrea sa-l egaleze pe rivalul Rafael Nadal, la trofee de Grand Slam castigate si ataca un nou titlu la Australian Open. Astazi sarbul s-a distrat in sferturi cu rusul Andrei Rublev. Djokovic a avut nevoie de 2 ore si 4 minute pentru a trece in 3 seturi de rus, scor 6-1, 6-2 si 6 la 4.

In penultimul act Djokovic se va duela cu americanul Tommy Paul. Acesta s-a impus in fata conationalului sau de doar 20 de ani, Ben Shelton. Paul s-a impus dupa trei ore si 7 minute de joc, cu scorul de 7-6, 6-3, 5-7 si 6 la 4.

Campionul de la Melbourne va pleca acasa cu un cec in valoare de peste 2 milioane de dolari.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.