Novak Djokovic revine in circuit dupa triumful de la Wimbledon. Aseara, numarul 1 mondial a debutat la turneul american de la Cincinnati si l-a invins pe unul dintre favoritii publicului. Intr-o alta partida, rivalul sau, Roger Federer, a obtinut o victorie in minim de seturi.

Publicat:14.08.2019, 20:33

Primul adversar al lui Novak Djokovic de la Cincinnati a fost Sam Querrey. De-a lungul anilor, americanul l-a infrant de doua ori pe marele sarb, de asemenea avand victorii atat in fata lui Rafa Nadal, cat si contra lui Andy Murray. In primul set, manat din spate de publicul local, Querrey a luptat de la egal la egal cu Djokovic, insa in momentul decisiv a cedat pe propriul serviciu.

Afectat de greselile comise la finalul primului set, americanul nu si-a gasit motivatia nici in cel de-al doilea. Djokovic a dominat la toate capitolele, impunandu-se cu scorul final de 7 la 5 si 6 la 1.

Intr-o alta partida, Roger Federer a trecut cu 6 la 3 si 6 la 4 de Juan Ignacio Londero.  Elvetianul a avut nevoie de doar o ora si doua minute pentru a pune capat meciului.

In optimi, Roger Federer ar putea da piept cu prietenul sau, Stan Wawrinka, asta daca acesta va trece de tanarul rus, Andrey Rublev. De partea cealalta, Novak Djokovic deja si-a aflat adversarul, acesta va fi spaniolul Pablo Carreno-Busta.