Paris Saint Germain își continuă sezonul de vis, reușind să obțină calificarea în finala Cupei Franței. Lidera din Ligue 1 a trecut cu emoții, în penultimul act al cupei, de formația Rennes.

Publicat:04.04.2024, 20:11

Paris Saint Germain a făcut un nou pas important către cucerirea unui trofeu. Gruparea pregătită de Luis Enrique s-a calificat în finala Cupei Franței, după ce s-a impus la limită în fața celor de Rennes, scor 1 la 0. Chiar dacă e supărat că principala sa vedetă va pleca la Real Madrid, Luis Enrique l-a titularizat pe Kylian Mbappe, dar starul francez a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 37. Atacantul naționalei Franței și-a luat revanșa 3 minute mai târziu și a deschis scorul pe Parc des Princes, din pasa lui Fabian Ruiz.

În a doua repriză, parizienii au ținut mai mult de minge, însă ocaziile mari le-au aparținut oaspeților. Într-un final, scorul a rămas 1 la 0, iar PSG se califică în ultimul act al competiției, unde se va duela cu Olympique Lyon. Finala se va juca pe data de 25 mai și va avea loc pe arena celor de la Lille, Stade Pierre-Mauroy.