Petrocub Hancesti a oferit cel mai spectaculos meci din noul sezon al Diviziei Nationale. Astazi, formatia antrenata de Lilian Popescu s-a impus cu 9 la 1 in deplasare la Codru Lozova. Eroul partidei a fost Vladimir Ambros care si-a trecut in cont un hat-trick.  

Publicat:23.02.2021, 20:50

A fost floare la ureche pentru jucatorii legitimati la formatia Petrocub sa obtina victoria in duelul de astazi cu Codru Lozova. Pana a iesi la pauza, elevii lui Lilian Popescu deja aveau marcate 6 goluri, 4 dintre ele fiind inscrise de Vladimir Ambros si Sergiu Platica.

Distractia oaspetilor a continuat si dupa revenirea de la vestiare. In minutul 59, Gulceag si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, astfel scorul a devenit de tocmai 7 la 0.

Mai tarziu, gazdele au intrat totusi in careu si au marcat golul de onoare. Insa, pana la finalul partidei cei de la Petrocub au mai punctat de doua ori. Mai intai, Ambros si-a trecut in cont un hat-trick, iar Mihail Platica a stabilit scorul final de 9 la 1.

Gruparea din Hancesti este acum pe locul doi in clasament, avand cu sase puncte mai putin acumulate decat liderul FC Sheriff.