Ploaia de goluri continua in play-off-ul Ligii 1 din Romania. Aseara, gruparea Astra Giurgiu a revenit incredibil si a castigat duelul contra lui FCSB cu scorul de 3 la 2. Eroul alb-negrilor a fost Denis Alibec care s-a evidentiat prin doua goluri si o pasa decisiva.

Publicat:30.06.2020, 18:54

In minutul 80 al meciului, cand tabela de marcaj indica 2 la 2, atacantul lui Astra Giurgiu, Denis Alibec, a finalizat perfect pasa trimisa de Risto Radunovic si astfel a adus victoria pentru alb-negri. Golul pe final de partida nu a fost singura reusita a romanului. La inceputul primei reprize FCSB dicta legea pe teren si conducea cu doua puncte, iar Alibec a fost cel care a readus-o in joc pe Astra dupa ce a trimis balonul in plasa cu o lovitura de cap.

La startul reprizei secunde, atacantul a oferit deja o pasa decisiva. Dupa greseala comisa de fundasul advers, mingea a ajuns la Alibec, iar acesta i-a pasat-o mijlocasului Takayuki Seto.  

Astfel, Astra Giurgiu a reusit sa revina pe tabela de scor de la o diferenta de 2 puncte si sa obtina o victorie pe final de meci cu 3 la 2. Gratie acestui rezultat, alb-negrii au urcat pe locul 3 din tabela play-off-ului, iar formatia FCSB o urmeaza cu o diferenta de doar un punct.