Presedintele formatiei “FC Petrocub” vrea sa plece de la conducerea echipei din Hancesti. Nicolae Usatii este gata sa cedeze sefia clubului unei persoane pregatite sa investeasca in fotbal cate 300 de mii de euro anual.

Publicat:08.01.2022, 19:58

Nicolae USATII, PRESEDINTELE “PETROCUB HANCESTI": “Eu sunt gata sa cedez postul de presedinte oricarei persoane, care este gata sa investeasca 200-350 de mii de euro anul in “Petrocub”. Poftim, veniti, fiti presedinte.”

Nicolae Usatii ne-a povestit in detalii despre managementul financiar al clubului “FC Petrocub”.

Nicolae USATII, PRESEDINTELE “PETROCUB HANCESTI”: “Bugetul clubului pe care il reprezint este de aproximativ 650 de mii de euro pe an.”

Circa 450 de mii de euro constituie salariile jucatorilor si a staff-ului tehnic...

Nicolae USATII, PRESEDINTELE “PETROCUB HANCESTI”: “Salariul mediu la “Petrocub” ar fi intre 1000-1300 de euro.”

Dar si impozitele achitate la stat.

Nicolae USATII, PRESEDINTELE “PETROCUB HANCESTI”: “Anul acesta suma s-ar apropia de trei milioane de lei.”

In 2021, “FC Petrocub” a participat in doua runde a calificarilor din UEFA Conference League. In lipsa unui stadion la Hancesti, acreditat pentru desfasurarea meciurilor internationale, partidele din Moldova s-au desfasurat pe stadionul “Zimbru” din Chisinau, care a fost inchiriat.

Nicolae USATII, PRESEDINTELE “PETROCUB HANCESTI”: “Am jucat doua meciuri pe stadionul “Zimbru”, poftim 30 de mii de euro au fost achitate.”

Nicolae Usatii este un om de afaceri si se afla la carma clubului “FC Petrocub” din ianuarie 2020. Acesta a preluat echipa de la tatal sau, Mihail Usatii, care a fondat formatia din Hancesti. In palmares, “FC Petrocub” are trofeul din Cupa Moldovei, iar cel mai bun rezultat in Divizia Nationala a fost titlul de vicecampioana, obtinut in sezonul precedent.