Qatari Sports Investments, proprietarii clubului Paris Saint-Germain, se afla in discutii avansate pentru preluarea echipei Sampdoria, retrogradata recent din Serie A, intr-un parteneriat cu presedintele lui Leeds United, Andrea Radrizzani, scrie hotnews.ro.

Publicat:25.05.2023, 18:18

Conform presei franceze, Radrizzani ar urma sa preia pachetul majoritar de actiuni al clubului, in timp ce qatarezii se vor multumi cu o participatie minoritara, scrie Daily Mail.

Acordul ar fi similar cu cel incheiat anul trecut, prin care Qatari Sports Investments a achizitionat un pachet minoritar de actiuni la echipa portugheza Braga.

De asemenea, proprietarii de la PSG discuta si posibilitatea preluarii de actiuni la clubul spaniol Malaga si la gruparea braziliana Santos, intr-o incercare de marire a portofoliului.

In acelasi timp, patronul celor de la Leeds, Andrea Radrizzani spera ca echipa sa sa evite retrogradarea din Premier League in acest weekend si are in plan sa vanda pachetul majoritar daca se va reusi mentinerea in primul esalon din Anglia.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului in Serie A, Sampdoria ocupa ultima pozitie a clasamentului, cu doar 18 puncte.