Seara cu ghinion pentru FC Barcelona si Real Madrid in campionatul Spaniei. Cele doua formatii au fost invinse la limita, scor 1 la 0 de grupari mult mai slab cotate in clasament. Galacticii lui Zidane s-au lasat batuti de o formatie nou promovata in La Liga, in timp ce echipa lui Messi a ingenunchiat in fata celor din Getafe.

Publicat:18.10.2020, 15:14

Real Madrid a suferit o infrangere la care putini se asteptau. Echipa lui Zidane a pierdut cu nou-promovata Cadiz, scor 0 la 1. Astfel, acesta fiind primul esec pentru galactici pe teren propriu, dupa o pauza de 399 de zile. Cel care a adus victoria oaspetilor a fost Anthony Lozano dupa ce a marcat frumos in minutul 16.

Tot ieri si Barcelona a pierdut trei puncte mari in La Liga inaintea de marele meci cu Real Madrid, de saptamana viitoare. Catalanii au cedat cu 0 la 1 pe terenul celor de la Getafe, intr-un meci in care Leo Messi a avut o bara.

Norocul a fost doar de partea lui Luis Suarez care a marcat un gol in victoria lui Atletico Madrid cu Celta Vigo, scor 2 la 0. Fostul star al Barcelonei a deschis scorul in minutul 6, cu un sut plasat din careu, reusind astfel golul cu numarul 150 in La Liga.