Simona Halep a inceput cu dreptul turneul de la Cincinnati, impunandu-se in fata Ekaterinei Alexandrova. Romanca a reusit sa revina, dupa ce a pierdut primul set. Intr-o alta partida, Maria Sharapova a suferit o noua infrangere dezamagitoare, parasind prematur competitia.

Publicat:15.08.2019, 20:47

Chiar daca a pierdut primul set in fata Ekaterinei Alexandrova, Simona Halep si-a redobandit concentararea si a reusit sa rastoarne soarta meciului. In setul secund, romanca s-a impus cu 7 la 5.

In decisiv Simona nu a fortat prea mult, reusind break-ul in momentul potrivit. Astfel, numarul 4 mondial a pus capat meciului cu scorul de 3 la 6, 7 la 5 si 6 la 4.

Intr-un alt meci, Maria Sharapova a suferit o noua infrangere. Rusoaica n-a reusit sa ia decat 5 game-uri in fata fostei lidere mondiale, Asghleight Bartry. Australianca s-a impus cu 6 la 4 si 6 la 1.

Pe tabelul principal al turneului, ziua de miercuri nu a adus surprize majore. Favoritele si-au respectat statutul, iar jucatoarele precum Naomi Osaka, Karolina Pliskova sau Elina Svitolina s-au calificat in faza optimilor. In cel de-al treilea tur de la Cincinnati, Simona o va intalni pe americanca Madison Keys.