Desi Sheriff Tiraspol si-a asigurat deja aproape 20 de milioane de euro pentru performantele obtinute in Liga Campionilor, tehnicianul Iurii Vernidub nu se poate lauda cu un salariu impunator. Ucraineanul ar incasa mai putin de 20 de mii de euro lunar.

Publicat:21.09.2021, 19:13

Dupa victoria obtinuta in primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol ar urma sa primeasca un premiu de aproape trei milioane de euro de la UEFA. In presa s-ar specula ca o parte din suma, circa un milion, ii va reveni tehnicianului Iurii Vernidub, fapt negat de antrenorul ucrainean.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”: “M-ati omorat cu aceste cuvinte. Aud pentru prima data despre astfel de sume. Ma sperie foarte tare.”

Mai mult, antrenorul de 55 de ani a mentionat ca, in prezent, incaseaza un salariu mai mic fata de cel obtinut in perioada in care antrena o echipa din Ucraina.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”: “Eu la “Zorya” castigam mai multi bani decat la Tiraspol, o spun pentru cei invidiosi. Am acceptat micsorarea salariului pentru a lucra si a incerca sa joc in Liga Campionilor.”

La formatia din Ucraina, pe care a pregatit-o timp de opt sezoane, Iurii Vernidub era remunerat cu pana la 20 de mii de euro lunar. Intre timp, ceilalti antrenori ale echipelor din aceeasi grupa a Ligii Campionilor incaseaza de la 160 de mii pana la un milion de euro lunar.