Tenismena Emma Raducanu a fost eliminata in sferturile de finala de la Washington Open. Jucatoarea britanica de origine romana a fost invinsa surprinzator de o adversara din Rusia.

Publicat:06.08.2022, 16:53

Emma Raducanu era considerata favorita la castigarea trofeului de la Citi Open, fiind clasata pe locul 10 in ierarhia mondiala. Jucatoarea de 19 ani a disputat duelul cu Liudmila Samsonova, care a invins-o in primul set la tie-break. Rusoaica, de pe locul 60 in clasamentul feminin, a dominat in actul secund si s-a impus cu 6 la 1, castigand partida.

O alta mare surpriza in sferturi a fost eliminarea jucatoarei din Belarus, Viktoria Azarenka. Tenismena de pe pozitia a 20-a WTA a cedat categoric in duelul cu chinezoaica Xiyu Wang.  

Wang si Samsonova se vor confrunta in semifinalele de la Washington. In celalalt meci din penultimul act, australianca Daria Saville o va intalni pe Kaia Kanepi din Estonia. Ambele meciuri se vor desfasura in aceasta seara.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.