Tenismenul elvetian Stan Wawrinka a fost eliminat din primul tur al turneului ATP de la Roma. Sportivul de pe locul 17 din tabela mondiala a parasit competitia, dupa ce a cedat, in doua seturi, in fata tanarului jucator Lorenzo Musetti.

Publicat:16.09.2020, 17:29

Tenismenul in varsta de 18 ani, Lorenzo Musetti, parea ca nu are sanse sa-l invinga pe elvetianul Stan Wawrinka, insa nu a fost asa. Sportivul de pe locul 17 ATP a fost distrus in primul set cu un categoric 6 la 0, in doar 23 de minute de joc, iar in urmatorul act a cedat la tie-break cu 2 la 7.

Nici jucatorul din Australia, Alex de Minuar nu a avut parte de succes in partida de aseara. Sportivul de pe locul 27 din clasamentul mondial a pierdut in trei seturi in fata lui Dominik Koepfer. In primul set, de Minuar a castigat cu 6 la 3, insa in urmatoarele doua a cedat cu 3 la 6 si 6 la 8 la tie-break.

O prestatie in forta a avut Denis Shapovalov. Jucatorul canadian s-a impus in duelul cu adversarul din Argentina, Guido Pella. In doar o ora si jumatate, Shapovalov a invins cu 6 la 2 si 6 la 3.