Tottenham a făcut un pas greșit în lupta pentru Liga Campionilor, după 1 la 1 aseară cu West Ham. Tot ieri, Everton a luat un punct vital în lupta pentru evitarea retrogradării.

Publicat:03.04.2024, 18:49

West Ham United a urcat pe locul 7 în Anglia, după o remiză, 1 la 1, cu Tottenham, în timp ce londonezii au făcut un pas greșit în lupta pentru Liga Campionilor. Pe London Stadium cele două formații au marcat repede în prima repriză. Oaspeții au deschis scorul în minutul 5 prin Brennan Johnson, iar Zouma a restabilit egalitatea un sfert de oră mai târziu.

Meciul s-a încheiat scor 1 la 1, iar echipa din nordul Londrei e pe locul 5, la două lungimi în spatele lui Aston Villa, care joacă diseară pe terenul campioanei Manchester City.

Tot ieri, Everton a reușit să smulgă un punct pe St. James Park cu Newcastle. Coțofenele au reușit să deschidă scorul în minutul 15 prin Isak și a fost echipa mai periculoasă, încheiind duelul cu 17 șuturi trimise spre poarta adversă. Everton a reușit să egaleze pe final datorită unui penalty transformat de Calvin Lewin și adună un punct important în economia locurilor ce se bat pentru retrogradare.