Un campion de Grand Slam împotriva a 10 copii. Chinezii i-au înaintat această provocare tenismenului Daniil Medvedev. Pentru a-i face misiunea și mai grea, rusul a jucat cu mâna stângă.

Publicat:18.10.2024, 12:36

„Nu sunt stângaci, așa că va fi teribil pentru mine. Să vedem, va fi distractiv. Nu știu dacă voi reuși.”

Daniil Medevedev a avut în față 10 copii de mingi, cărora le-a fost dificil la început să decidă ordinea în care să lovească. Firește, rusul a jucat cu turații reduse, iar uneori a fost surprins de cei mici.

„Prea bun, câștigător. Cred că l-au ales pe cel mai să preia servirea mea, așa că nu am avut nicio șansă.”

 Treptat, copii au început să adune puncte în fața campionului de la US Open în 2021, rusul oferindu-le această ocazie. Experimentul a avut un rezultat previzibil: Daniil Medvedev a învins cu 10 la 8.

Provocarea a venit din partea organizatorilor Masters-ului de la Shanghai. La turneul din China, unde a fost al cincilea favorit, tenismenul de 28 de  pierdut în sferturi, în fața viitorului campion, Jannik Sinner.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.