Un pusti de la formatia Farul Constanta rescrie istoria fotbalului romanesc. Atacantul Enes Sali a devenit cel mai tanar marcator din Liga Intai, dupa ce a inscris primul sau gol in tricoul formatiei lui Gica Hagi.

Publicat:14.09.2021, 19:23

Iesit pe teren in repriza secunda a meciului cu Academica Clinceni, atacantul Enes Sali a reusit sa doboare un record de peste patru decenii. La doar 15 ani, sase luni si 21 de zile, fotbalistul ofensiv, legitimat la formatia Farul Constanta, a devenit cel mai tanar marcator din istoria Ligii Intai din Romania.

Enes SALI, ATACANT “FARUL CONSTANTA”: “Sincer, nu am cuvinte. Ma simt extraordinar. Este dovada la tot ce am muncit pana acum si sper ca, in continuare sa pot sa-mi ajut echipa cat mai mult si sa pot sa marchez cat mai multe goluri.”

In meciul de aseara, pentru echipa condusa de Gica Hagi a iesit in evidenta si atacantul Jetfe. Ibericul si-a trecut de trei ori numele pe lista marcatorilor si este golgheterul Ligii Intai, cu sapte reusite in cont.

Iar inca un gol al Farului a fost semnat de Adrian Petre. Acum, echipa din Constanta ocupa locul patru in tabela, avand 15 puncte acumulate, dupa opt etape desfasurate. In timp ce Academica Clinceni este codasa clasamentul, cu doar doua puncte la activ.