Unul dintre cei mai apreciati luptatori de MMA din Romania, Cosmin Dusa, a murit astazi la Chisinau. Tanarul de 29 de ani trebuia sa lupte acum trei zile cu moldoveanul Lilian Grosu, insa a ajuns la spital cu putin timp inainte de eveniment. Cauza mortii este deocamdata necunoscuta.

Publicat:25.06.2019, 19:19

Potrivit lui Lilian Grosu, adversarul lui Dusa, lupta dintre ei trebuia sa aiba loc pe 22 iunie in cusca campionatului Eagles din capitala. Cu o ora inainte de evenimet, acesta a fost anuntat de catre organizatori ca evenimentul nu va avea loc. 

LILIAN GROSU, LUPTATOR MMA : “In ziua evenimentului eu am plecat cu o ora ianite, dupa care am fost anuntat ca nu voi lupta. Am crezut ca e o gluma, dar am fost anuntat ca adversarul s-a imbolnavit. Prietenii lui care l-au insotit ne-au spus ca e din cauza ca a slabit multe kilograme, dar nu stiu exact.”

Grosu sustine ca s-a vazut cu lupatatorul roman, cu o zi inainte de eveniment si ca a ramas uimit de faptul ca lupta a fost anulata.

Lilian GROSU, LUPTATOR MMA: “Ne-am vazut la hoteul Cosmos la 16:25 prima data, dupa asta ne-am vazut la 20:30 o conferinta de presa in zona circului pe 21 iunie. Mi s-a parut ca era timid, avea emotii, dar m-am gandit ca e la fel ca fiecare sportiv inainte de lupta. Am ramas socat, fiindca totul s-a intamplat foarte repede si parca era tot bine.”

Contactati de Pro Tv, organizatorii ne-au spus ca nu cunosc in ce spital a fost internat luptatorul roman si din ce cauza a survenit decesul. Presa romana scrie, insa ca acesta a intrat in coma, cauzele fiind neclare deocamdata. Corpul neinsufletit va fi dus in Romania, maine, au scris membrii familiei pe retele de socializare. Cosmin Dusa, a fost unul dintre cei mai apreciati luptatori romani, cu mai multe aparitii in turneul RXF si in Eagles Fighting Championship.