Vedeta din NBA, Giannis a devenit actionarul unui club de fotbal din Statele Unite. Baschetbalistul celor de la Milwaukee Bucks va fi patron alaturi de fratii sai, un hocheist, un jucator de fotbal american si o actrita de la Holywood.  

Publicat:03.03.2023, 15:54

“ Sa mergem!”

Clubul Nashville din prima liga nord-americana de fotbal a anuntat ca Giannis Antetokounmpo, impreuna cu cei trei frati ai sai, care sunt, la fel, baschetbalisti, au cumparat o parte din actiuni. Grecul, parintii caruia sunt originari din Nigeria, a indragit fotbalul datorita tatalui sau.  

“Iti multumesc.”

Pe langa fratii Antetokounmpo, gruparea Nashville este patronata de hocheistul Filip Forsberg, jucatorul de fotbal american, Derick Henry si actrita de la Holywood, Reece Whiterspoon.

Desi se implica tot mai mult in lumea fotbalului, Giannis ramane cunoscut pentru performantele obtinute in baschet. Grecul de 28 de ani a fost numit cel mai bun jucator din NBA in 2019, iar echipa sa, Milwaukee Bucks se afla intr-o forma de invidiat, fiind lidera Conferintei de Est, cu 16 victorii consecutive.