Veste cutremurătoare în fotbal. Matija Sarkic, portarul lui Millwall și al naționalei Muntenegrului, a decedat la 26 de ani. A fost găsit fără suflare în camera de hotel, după ce făcuse meciul carierei în urmă cu 10 zile, într-un Belgia - Muntenegru 2-0, scrie presa română.

Publicat:15.06.2024, 13:41

Pe 5 iunie, Sarkic făcea unul dintre cele mai mari meciuri din carieră. Deși Muntenegru a pierdut cu Belgia, Sarkic a avut câteva intervenții uluitoare. A rămas în cantonamentul echipei naționale, iar vestea cutremurătoare a venit în această dimineață.

Matija Sarkic, portarul Muntenegrului, a murit la 26 de ani!

Lui Sarkic i s-a făcut rău în timp ce se afla la camera de hotel, alături de colegii săi, s-a prăbușit brusc la podea și nu a mai putut fi salvat. Colegii, speriați, au chemat imediat ambulanța, care a sosit în cel mai scurt timp, însă medicii nu au putut să-l salveze pe portarul de 26 de ani.

În jurul orei 6:30, medicii au anunțat dispariția subită a lui Matija Sarkic. Millwall, formația din Championship pentru care evolua Sarkic, a transmis un mesaj dureros după dispariția portarului.

„Suntem cu toţii devastaţi să anunţăm decesul lui Matjia Sarkic, care ne-a părăsit la 26 de ani. Toţi cei de la club îi transmitem familiei îndurerate tot sprijinul nostru, în aceste momente de o profundă tristeţe”, comunicat Millwall.

Sarkic a fost crescut de Anderlecht și a ajuns în Anglia atunci când avea 17 ani, la Aston Villa, pentru care a evoluat din 2017 până în 2020. A fost împrumutat la mai multe formații din eșaloanele inferioare din Anglia pentru a se impune acolo. Era cotat de site-ul Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

A ajuns la Wolves în 2020, însă nu a primit nici acolo șanse și a ajuns la Millwall. Paradoxal, se afla la cel mai bun sezon din carieră. A apărat în 33 de meciuri și a reușit să aibă un sezon fără emoții în ceea ce privește retrogradarea. A fost convocat la echipa națională, pentru care a evoluat ultima oară pe 5 iunie, în amicalul cu Belgia.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.