Desi in ianuarie a refuzat oferta Barcelonei de a conduce prima echipa, visul lui Xavi Hernandez ramane in continuare acelasi - sa antreneze formatia la care a jucat mai mult de 15 ani. Spaniolul stie ce le lipseste catalanilor si a dezvaluit ce jucatori ar vrea sa aduca pe Camp Nou, e nimeni altul decat Neymar.

Publicat:30.03.2020, 21:44

XAVI HERNANDEZ:"Mi-e clar ca vreau sa ma intorc la Barcelona. Sunt foarte incantat. Acum ca m-am vazut antrenor, cred ca pot aduce imbunatatiri jucatorilor.”

.. a mentionat Xavi intr-un interviu pentru un ziar spaniol.

Catalanul doreste sa obtina locul la carma echipei si a declarat ca i-ar placea ca fosti coechipieri din Barcelona sa se intoarca in club.

XAVI HERNANDEZ: "Sunt un jucator de echipa. Nu vreau sa decid singur. Aici la Al Sadd, luam decizii cu stafful, chiar daca eu am ultimul cuvant.”

.. a precizat fostul jucator al Barcelonei.

Totodata, ibericul a mentionat ca prima echipa are o baza foarte buna, insa isi doreste sa faca cateva transferuri pentru ca formatia sa castige din nou Liga Campionilor.

XAVI HERNANDEZ: "Multi din echipa mi se par extraordinari. Incepand cu Ter Stegen care mi se pare cel mai bun portar din lume si finalizand cu Messi, cel mai bun jucator din istorie. As fi vrut sa-l vad in echipa pe Neymar, nu am niciun dubiu ca ar fi un transfer spectaculos.”

Xavi Hernandez este un jucator emblematic al Barcelonei, club unde a petrecut 17 ani. Ibericul a fost dorit de catalani in functia de antrenor in aceasta iarna, dupa ce a fost demis Ernesto Valverde, dar a refuzat oferta precizind ca nu este momentul potrivit. Astfel, Barca l-a numit in fuctie de antrenor pe Quique Setien.