Zi speciala pentru amatorii de karate atat din Moldova, cat si de peste hotare. Azi, Chisinaul a gazdui cea de-a saptea editie a campionatului Moldova Open Cup la Karate. In competitie s-au inscris si femei.

Publicat:12.10.2019, 18:30

Sportivi din 6 tari s-au adunat azi la Universitatea de Educatie Fizica si Sport pentru a participa la cea de-a saptea editie a campionatului Moldova Open Cup Kyokushinkaikan. In ring au iesit nu doar barbati, ci si femei, care au demonstrat rezultate excelente. 

Inna VELIKSAR, FINALISTA: „A fost dorinta mea din copilarie, imi placea foarte mult sa ma bat, mai ales cu tatal meu. Din acest motiv foarte mult m-a atras karatele. Iar, cat despre adversara mea de azi, noi ne antrenam impreuna, intr-o sala, ea progreseaza de fiecare data.” 

Un rezultat bun au demonstrat si sportivii din Ucraina. Experienta le-a adus victoria de fiecare data.

Elnur MAMEDOV, LUPTATOR: “Ultima lupta a fost destul de energica. Impotriva mea a luptat un adversar demn, cu o tehnica buna, dar tehnica mea a dominat si astfel am obtinut victoria.”

Unii participanti si-au stapanit cu greu emotiile. 

Si luptatorii nostri s-au remarcat, iar performantele se imbunatatesc de la an la an, spun organizatorii. 

Traian VELIXAR, ORGANIZATOR: “Azi a avut loc cea de-a saptea editie a Moldova Open Cup la Karate. Am inceput sa organizam aceasta competitei din anul 2012. Pe langa faptul ca sunt organizator, am si statut de antrenor. S-a observat foarte bine progresul luptatorilor nostri, iar asta inseamna ca mergem pe drumul corect.

Pentru tara noastra urmeaza o alta competitie care se va desfasura peste doua saptamani la Bucuresti, iar in noiembrie urmeaza Campionatul Mondial din Japonia.