Zlatan Ibrahimovic a trecut repede peste infectia cu noul coronavirus si a facut spectacol aseara in derby-ul dintre Inter si AC Milan. Suedezul a demonstrat o forma maxima si a inscris singur doua goluri gratie carora milanezii s-au impus cu 2 la 1 pe final de joc.

Publicat:18.10.2020, 14:50

Prima reusita a suedezului si-a facut aparitia in minutul 12, cand Milan a obtinut o lovitura de la 11 metri, iar Zlatan a arestat mingea si s-a dus sa o execute  personal. Acesta a sutat in partea dreapta, insa goalkeeper-ul sloven i-a ghicit traiectoria si a aparat. Ibra a avut totusi noroc deoarece mingea a ricosat tot la el, iar de aceasta data, veteranul rossonerilor a trimis in plasa.

Tot el a inscris 4 minute mai tarziu, cand a fost gasit in careu de Leao, cu o centrare excelenta. Suedezul a reluat impecabil, fara sperante pentru portarul advers.

Gratie golurilor din acel meci, Ibrahimovic a ajuns la cota 72 in tricoul lui AC Milan in 108 de aparitii. Milanezii sunt lideri in Serie A, dupa primele 4 etape, cu victorii pe linie. De cealalta parte, Inter e pe locul 6, cu doua victorii, un egal si un esec.