Amenajarea unei intersectii din capitala i-a bagat in ceata pe soferi. Acestia nu prea au inteles cum se circula, asa ca fiecare a luat-o pe unde i s-a parut mai bine.

Publicat:19.10.2017, 08:46

Noile reguli de circulatie de la intersectia strazilor Hristo Botev cu Independentei si Tudor Strisca i-au nemultumit pe soferi, care nu prea inteleg pe unde sa o apuce.

“E normal cum au facut? Eu acum vreau sa fac stanga, foarte bine.”

“Foarte nesanatosi,cum sa faci acum la stanga? Toti merg 10 metri incolo si se intorc. Haos, haos nebun.”

“Foarte incomod, foarte. Erau cred ca mai putine ambuteiaje, cand nu erau puse chestiile astea.“

“Este foarte rau. La vale nu pot merge, la gara strada tot timpul e plina. Numai prostii fac“

“Mai rau cred ca nici nu se putea. Ati vazut autobuzul ala nici un incapea. Eu intarzii la serviciu si o sa ma penalizeze.”

Soferii de camioane care vin de pe strada Hristo Botev si vor sa vireze la dreapta pe Tudor Strisca se plang ca nu au spatiu si sunt nevoiti sa urce pe bordura.

“Nu incap, aici e bordura. Autobuz mare nu poate trece, stanga nu poti trece. Cum s-au gandit, nu a fost cum trebuie.”

Timp de 40 de minute cat echipa Pro TV a stat in intersectie, circa 20 de soferi au incalcat noile reguli de circulatie. Unii au virat la stanga, desi pot sa o ia doar inainte.

Desi unii soferi semnalizau ca vor sa vireze la stanga, se razgandeau cand vedeau ca sunt filmati. Alti soferi zapaciti de noile semne au ajuns pe contrasens.

“Uite imi trebuie la stanga ce sa fac? Este linia continua, nu am cum.”

“Trebuie sa invete, sa se duca la scoala si sa I-a lectii adaugator ca sa-i ajute.”

“Rau este ca nu poti coti la stanga, doar atat.

Potrivit Inspectoratului National de Patrulare, deliniatoarele au fost instalate ieri si au ca scop fluidizarea traficului. La fel au fost amenajate si alte intersectii din capitala.