Intr-un comunicat de presa, primaria capitalei anunta ca traficul rutier pe strazile capitalei se desfasoara fara dificultati. La aceasta ora, transportul public de calatori, troleibuze si autobuze, circula pe toate liniile prevazute. Este de mentionat ca au fost restabilite integral itinerarele de circulatie ale rutelor de autobuz spre localitatile suburbane.

Publicat:12.01.2019, 09:58

Primaria Chisinau informeaza ca traficul rutier pe strazile capitalei se desfasoara fara dificultati. La aceasta ora, transportul public de calatori, troleibuze si autobuze, circula pe toate liniile prevazute. Este de mentionat ca au fost restabilite integral itinerarele de circulatie ale rutelor de autobuz spre localitatile suburbane.
  

La nivelul municipiului Chisinau, serviciile de deszapezire continua interventia pe strazile secundare, la statiile de asteptare, în curtile de blocuri, parcuri si scuaruri.
 

Pe parcursul noptii, drumarii au intervenit cu 60 de autospeciale la deszapezirea strazilor din capitala si a cailor de acces spre suburbii. Regia „Exdrupo” actioneaza în continuare pe arterele unde circula transportul public, cu 18 autospeciale la împrastierea materialului antiderapant pentru evitarea formarii ghetusului.
 

În acelasi timp, Regia locativ-comunala si amenajare intervine la deszapezire cu 36 de utilaje specializate, iar 350 de muncitori sunt antrenati la curatarea si presararea materialului antiderapant în statii, pe trotuare si în intercartiere.
 

De asemenea, Î.M. „Asociatia de gospodarire a spatiilor verzi” lucreaza în parcuri, gradini publice, scuaruri, alei pietonale, cu utilaje de deszapezire si cu implicarea a 250 muncitori.