Dupa ce acum cateva ore, partidul lui Usatii a emis un comunicat prin care a anuntat ca liderul lor a votat la sectia deschisa in incinta ambasadei, Renato Usatii spune ca de fapt nu a votat la ambasada ci la o sectie din apropiere, iar asta pentru a nu fi prins de autoritati.

Publicat:30.10.2016, 14:44

Dumitru BRAGHIS, AMBASADOR: "Usatii nu a votat la sectia de votare din incinta ambasadei. A votat la sectia de votare in afara ambasadei. Da, el s-a folosit de momentul ca exista sectie de vot si la ambasada Moldovei la Moscova si a fost in preajma ambasadei si a facut show-ul care ii place foarte mult domnului Usatii. Noi intelegem foarte bine ca este dat in cautare internationala, dar dumnealui are tot dreptul sa participe la alegeri. Nu a votat in sectia de votare din ambasada."

Dupa ce acum cateva ore, partidul lui Usatii a emis un comunicat prin care a anuntat ca liderul lor a votat la sectia deschisa in incinta ambasadei, Renato Usatii spune ca de fapt nu a votat la ambasada ci la o sectie din apropiere, iar asta pentru a nu fi prins.

Comunicatul emis de PNM:

„Renato! Victorie!” Usatîi a fost întîlnit cu urale de catre cetatenii moldoveni adunati în fata sectiei de votare din Moscova
Renato Usatîi a votat la sectia de votare din cadrul Ambasadei RM la Moscova. Acesta a fost întîmpinat cu urale de zeci de cetateni moldoveni care au venit pentru a-si acorda votul la alegerile sefului statului moldovean. Cei adunati au scandat „Re-na-to!” si „Victorie!”, iar ulterior au organizat un mars în frunte cu liderul „Partidului Nostru” în drum spre sectia de votare."

Acum cateva zile pe numele primarului de Balti a fost emis mandat de arestare si a fost anuntat in cautare internationala.