Podul de Flori din anul 1990 este reconstituit astazi la frontiera moldo-romana. Sute de tineri, inarmati cu tricolor, scandeaza "Unire!\', "Basarabia, pamant romanesc!", "Traiasca si infloreasca, Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca", "Romania n-a avut granita la Prut", "Jos hotarul de la Prut".

Ultimul update: 11.07.2015, 12:25 Publicat:11.07.2015, 07:55

12:28 - Pe scena au urcat Cristi Aldea-Teodorovici si Catalin Josan. Interpretii canta piesele consacrate ale cuplului Ion si Aldea-Teodorovici.

11:59 - Sub muzica patriotica, oamenii au incins o hora.

11:53 - Pe scena evolueaza un ansamblu folcloric.

11:46 - Pe scena evolueaza un cor de copii. Oamenii iau cuvantul la microfon, indemnand neamul romanesc la Unire si recitand poezii.

11:34 - Manifestantii desfasoara un program artistic. Pe o scena improvizata, artisti imbracati in straie nationale interpreteaza cantece patriotice.

11:11 - Oamenii au fost intampinati la vama romaneasca cu paine, sare si vin, dar si de o multime de cetateni din cealalta parte a Prutului, care scandeaza "Bine ati venit acasa". Oamenii scandeaza "Unire!" si "Jos hotarul de la Prut!", "Niciodata n-am avut granita la Prut".

Manifestatia este organizata de Tinerii Moldovei. Insotiti de muzica patriotica si flori, acestia pledeaza pentru Unirea Republicii Moldova cu Romania.

Sursa video: privesc.eu

Sursa foto: protv.md, capturi privesc.eu