Bataie in Consiliul municipal. Doi deputati socialisti s-au luat la pumni cu mai multi consilieri din CMC. Scandalul a pornit dupa ce, socialistul Ion Cebanu l-a tras de ureche pe Dorin Chirtoaca. In apararea i-au sarit consilierii, iar in consecinta sala sedinta s-a transformat intr-un ring de lupte.

Publicat:14.05.2015, 08:17

Haosul s-a iscat dupa ce deputatii socialisti au dat buzna la sedinta consiliului municipal, ocupand tribuna centrala. Si asta, potrivit lor, pentru a impiedica votarea mai multor proiecte funciare.  Dupa urecherea lui Chirtoaca spiritele s-au incins. Consilierii liberali au sarit in apararea primarului.

Dupa mai multe imbranceli si certuri, Dorin Chirtoaca a facut-o pe DJ-ul, punand in boxe melodia sa preferata.

Desi la inceput printre cei care au dat buzna in sala de sedinta era si Renato Usatii, in scurt timp acesta a plecat.

“Tancurile de noroi nu se tem.”

Inainte insa de inceperea sedintei Renato Usatii insotit de Ilian Casu a facut o excursie prin Primarie de parca ar fi fost la muzeu.

Scandal a fost astazi nu doar in primarie, ci si in fata primariei. Acolo mai multi trecatori s-au luat la cearta cu socialistii care protestau afara.

Unii dintre protestari au venit cu masti.

Intr-un final sedinta CMC a fost amanata, deocamdata nu se stie pentru ce zi. Ieri Renato Usatii sustinea ca astazi Consiliul Municipal Chisinau ar urma sa decida instrainarea la preturi de nimic a mai multor terenuri din capitala. Informatie dezmintita de primarul Dorin Chirtoaca.

Vezi VIDEO cu bataia pe inprofunzime.md

sursa video: PRIVESC.EU