Draga Maia Sandu! Ia-ne tara inapoi ori nu te baga. Cu acest indemn vine fostul premier Ion Sturza catre canditatul PLDM la functia de prim-ministru.

Publicat:25.07.2015, 12:38Fostul premier Ion Sturza a postat un mesaj pe pagina sa de socializare in care o indemna pe Maia Sandu sa nu se sacrifice si sa accepte functia de premier doar pentru a mentine aparentele hidoase a unor politicieni:

"Draga Maia Sandu!

Ia-ne tara înapoi, ori nu te baga!

Da, stiu, câteodata este nevoie sa te „înjosesti” pentru a schimba istoria si a intra în panteonul neamului. Dar nu în cazul dat!
Acesti mârlani, pseudo-politicieni, care nici macar nu tac, ca sa para filosofi, nu merita sa te sacrifici, ca sa le mentii aparentele lor hidoase, cum te-ai exprimat chiar tu.

Un prim-ministru adevarat, chiar daca este înaintat de o alianta, de un partid, este prin definitie prim-ministrul Tarii! Tara, care bine ai spus , trebuie luata înapoi…

Am avut destule papusi si papusari în functii cheie. Ajunge! Daca nu, papusarii sa iasa la rampa si sa-si asume responsabilitatea pentru tara! Ajunge! Unui fura, altii trebuie sa faca reforme, sa mentina preturile si sa plateasca salarii si pensii. Ajunge… Unii pseudo-guvernanti, procurori si judecatori se lafaiesc în lux exorbitant, înconjurati de bodyguarzi si de „zâne”, altii abia de-si duc traiul pe salarii si pensii mizere.

Ca fost prim-ministru, pot sa spun, cu certitudine, atâta timp cât am putut sa impun agenda pe care am considerat-o importanta pentru tara, a meritat sa depun eforturi. Dupa – NU!

P.S. Pentru prieteni, nu încercati sa fiti „destepti” cum vor ei,politicienii, astfel, veti ramâne prostii satului.

Nu m-am abtinut sa iau atitudine, cum am promis, dar uneori prostia unui om, stiti la cine ma refer, te poate scoate foarte rau din sarite …"