Duelul dintre FC Voluntari si FC Viitorul a inchis etapa a 20-a din Liga 1 a Romaniei. Aseara, echipa lui Hagi a castigat partida cu ilfovenii, scor 2 la 1. Astfel, constantenii au urcat pe locul al treilea in clasament.

Publicat:10.12.2019, 17:43

FC Voluntari, cu jucatorul moldovean Igor Armas care a fost pe teren tot meciul, a inceput cu dreptul intalnirea. In minutul 5, Capatana a fost aproape de gol, dar mingea trimisa de el a trecut putin pe langa poarta. 10 minute mai tarziu, Viitorul a ratat la fel o sansa uriasa de a deschide tabela de marcaj pe stadionul din Voluntari, dupa o confruntare a lui Gabi Iancu cu portarul.

In partea a doua a meciului a venit si primul gol. Echipa pregatita de italianul Cristiano Bergodi a punctat in poarta constantenilor. Insa, egalarea a venit patru minute mai tarziu, cand Rivaldinho a punctat cu o lovitura de cap.

Golul victoriei i-a apartinut jucatorului de doar 17 ani, Louis Munteanu, care a marcat dintr-un sut puternic pe jos, in minutul 88.

Dupa acest rezultat, Viitorul ocupa locul 3 in clasamentul Ligii 1, cu 35 de puncte, in timp ce Voluntari e ultima, cu 8 puncte. In etapa urmatoare, Viitorul va primi vizita lui FCSB, iar Voluntariul se deplaseaza la Craiova.