Dupa ce a cucerit Romania a revenit acasa. Ana Munteanu, castigatoarea concursului Vocea Romaniei este la Chisinau, iar aseara a fost invitata la emisiunea O seara perfecta. Ana spune ca acum toata atentia sa este asupra examenelor pe care le are de sustinut.

Publicat:27.12.2017, 15:11


Dupa ce a cantat live in studio, Ana a spus acum in mintea ei nu sunt decat examenele pe care nu a reusit sa le sustina din cauza ca a fost prinsa in concurs, iar acum are multe de recuperat. 

Ana MUNTEANU, CASTIGATOARE “VOCEA ROMANIEI”: “Vreau sa stiu daca ai trecut prin focul primei iubiri? Nu, acum ma gandesc doar la examene.” 

 Ana a mai spus ca deocamdata nu are de gand sa se mute la Bucuresti pentru ca vrea sa-si continue aici studiile la liceul Ciprian Porumbescu. 

Ana MUNTEANU, CASTIGATOARE “VOCEA ROMANIEI”: “Acum sunt fixata ca trebuie sa termin liceul aici. A fost visul meu sa ajung la acest liceu si raman aici. O sa fac naveta cand o sa fie nevoie.”

 Ana Munteanu are 16 ani. Ea a cucerit trofeul la concursul Vocea Romaniei, organizat de PRO TV si a primit premiul de 100 de mii de euro pe care spune ca ii va investi in cariera sa. 

Ana MUNTEANU, CASTIGATOARE “VOCEA ROMANIEI”: “A fost cea mai tare experienta, nu stiu care alta experienta ar putea sa o inlocuiasca. Faptul ca am ajuns acolo si am castigat – va ramane pentru toata viata pentru mine.”

 In finala ea a interpretat piesa La Boheme, apoi a cantat impreuna cu Smiley si cu Marcel Pavel. 

Ana MUNTEANU, CASTIGATOARE “VOCEA ROMANIEI”: Am aflat ca intotdeauna este loc de mai bine, imposibilul poate deveni posibil.”