S-au pornit la Chisinau la nunta la care fiul lor era nas, dar nu au mai ajuns. Doi soti din Cimislia au murit aseara intr-un cumplit accident rutier, iar fiica lor de 23 de ani este in stare grava la reanimare. In apropiere de Bacioi Mercedesul in care se aflau impreuna cu inca 2 persoane, s-a ciocnit violent de o Toyota. In urma impactului masinile s-au transformat in mormane de fiare, astfel ca a fost nevoie de interventia salvatorilor pentru a scoate 4 persoane care au fost ranite si cele doua cadavre.

Publicat:05.08.2017, 15:33


Cei doi soti de 57 de ani, mai aveau de parcurs doar 15 kilometri pana la Chisinau, unde urmau sa joace la nunta la care fiul lor era nas, dar in apropiere de Bacioi drumul lor s-a oprit.   

Veaceslav STROGOTEANU, RUDA: “Ei se duceau la nunta, fiul lor era nas de cununie. Erau cu fiica, logodnicul ei si o ruda.”

 Mercedesul in care se aflau cei doi soti s-a lovit violent cu o Toyota, condusa de o femeie de 33 ani. 

Tatiana NASTAS, REPORTER PRO TV: “Impactul a fost atat de puternic incat masinile s-au transformat in mormane de fiare, iar Mercedesul a fost practic facut bucati. Din cate se poate vedea aici la fata locului au mai ramas parti din automobile si lucruri de-ale victimelor, o camasa pe umeras, un pieptene, dar si un fixativ de par.”

 Pentru a scoate victimile din Mercedes a fost nevoie de interventia unei echipe de descarcerare. Fiica celor doi soti, in varsta de 23 de ani care se afla pe bancheta din spate se afla in stare grava. La reanimare este internata si soferita Toyotei.

Alti 3 pasageri din ambele masini sunt internati cu rani usoare. Oamenii legii nu ofera deocamdata informatii despre cum s-a produs accidentul. Rudele celor doi soti spun ca, fiica mai mare a cuplului ar fi vazut cum s-a intamplat tragedia deoarece era intr-o alta masina, care venea din spate. 

Veaceslav STROGOTEANU, RUDA: “El era sofer experimentat, de foarte multi ani conducea dupa cum am inteles nu el a fost de vina. Cealalta soferita a iesit si nu a reusit sa se fereasca.”

 Oamenii legii au pornit un dosar penal pe marginea cazului si au initiat o ancheta pentru a stabili din vina cui s-a produs tragedia.