Mii de cetateni din Republica Moldova pot vizita zeci de destinatii turistice din Romania aproape gratis. Programul este finantat de catre partenerii mai multor organizatii unioniste si are drept scop rasturnarea stereotipurilor prin cunoasterea directa a Romaniei de catre cetatenii moldoveni.

Publicat:15.07.2016, 13:19

Primele autocare cu turisti moldoveni au plecat spre Timisoara aseara. Pe drum, acestia vor vizita Alba Iulia, Brasovul, Sibiul si Hunedoara.

Pe parcursul celor trei zile cat dureaza calatoria, cei care se inscriu la program vor avea parte de cazare si o masa pe zi gratuita. Si accesul la obiectivele turistice publice va fi fara bani. Doritorii vor suporta doar cheltuielile de transport care vor fi insa mai mici decat in conditii obisnuite, dau asigurari organizatorii.

Vlad CARAGIA, ORGANIZATOR: “Sunt puse la dispozitie autocare, iar pretul este mult mai redus decat daca ai merge si l-ai cumpara de la gara.”

Proiectul este subventionat de catre partenerii organizatiilor unioniste si are drept scop cunoasterea Romaniei de catre cetatenii Republicii Moldova.

Vlad CARAGIA, ORGANIZATOR: “Totul se bazeaza pe oamenii de buna credinta. Stim ca de-a lungul timpului s-au format stereotipuri in ceea ce priveste Romania. Acum au ocazia sa cunoasca direct aceasta tara.”

Astfel ca in fiecare zi vor pleca autocare spre Manastirea Putna, Galati, Bucuresti si Valea Prahovei, Transfagarasanul si Cluj-Napoca. Inscrierile se pot face on-line sau la telefon pana in luna in octombire.

Detalii aici:


079992242, 079992298, 079992292

http://www.basarabia-acasa.ro/