Comerciantii isi sufleca manecile si abia asteapta Hramul Orasului. Astazi acestia au mers in centrul capitalei pentru a vedea locurile unde isi vor putea amenaja tarabele si vinde produsele. A inceput sa fie instalata si scena, pe care vor evolua artisti precum Adrian Ursu, Connect-R si trupa Zdob si Zdub.

Publicat:11.10.2018, 16:22

De dimineata, comerciantii care vor participa la Hramul Orasului au venit in fata primariei, unde reprezentantii preturilor de sector au repartizat locurile unde acestia isi vor putea instala tarabele.

Oamenii spun ca vor veni cu de toate la targ.

“Placinte, bauturi fierbinti, cafea, ceai. Cafeaua noastra este cea mai buna din oras. Vom avea si concursuri.”

 Unii spun ca abia asteapta ziua de 14 octombrie, cand Piata Marii Adunari Nationale va fi plina de oameni, iar astfel cred ca isi vor vinde marfa cat ai clipi.

“Foarte multi se arata interesati, cumpara.”

 De ziua orasului, Primaria Chisinau promite sa organizeze o sarbatoare cu multa distractie.

Sarbatoarea va incepe la ora 8 dimineata, cu depuneri de flori la bustul lui Stefan Cel Mare, dupa care va fi oficiata o liturghie la Catedrala. Ulterior, Mitropolitul Vladimir, dar si primarul interimar vor veni cu o felicitare catre locuitori, anunta organizatorii. Totodata, din cauza manifestatiior, pe Bulevardul Stefan Cel Mare nu se va putea circula in perimetrul strazilor Mihai Viteazu si Ismail, astfel ca transportul public va fi redirectionat.